Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

Valahogy így gondolhatták a Thomas Sabo márka tervezői, mikor a 2020-as kollekciót tervezték – az idei kedvenceidet a varázslat és a mágia jegyében alkották meg.

Thomas Sabo nyári kollekció

A Thomas Sabo márkát leginkább az órákkal kötjük össze, nem véletlenül, hiszen, ha bárhol kiejtjük a Thomas Sabo óra szókapcsolatot, azonnal a minőség és az időtálló elegancia jut eszünkbe. Az osztrák ékszertervező egész világot meghódító brandje azonban jóval több az óráknál! A Thomas Sabo 2020-as, nőket és férfiakat egyaránt megcélzó kollekciója számtalan újdonságot kínál a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, charmok, medálok és karórák szerelmeseinek – mindezt a mágia és a varázslat jegyében.

Az idei nyári kollekció valóban varázslatos világba repíti a Thomas Sabo ékszerek és Thomas Sabo órák rajongóit. A világ nyugtalanságára válaszul Thomas Sabo kövekkel válaszolt. A valódi rózsakvarccal és a szintetikus aquamarinnal ékesített darabokról úgy tartják, segítenek a lelki problémákon. A rózsakvarc ugyanis a szeretet köveként ismert, míg az aquamarin az elmét és az érzelmeket szabadítja fel.

Thomas Sabo charmok

Az egyik fő inspirációt idén a természet adta: a varázslatosan színes, madár, toll, levél vagy fa motívummal ellátott Thomas Sabo ékszerrel teheted feledhetetlenné a 2020-as nyarat.

Nincsen kollekció a szerelem témája nélkül, a Thomas Sabo különleges motívumokkal gondolt a szerelmesekre. A romantikus ékszereket úgy alkották meg, hogy klisék nélkül tudathasd szerelmeddel az érzelmeid.

Thomas Sabo ékszerek kutyásoknak, macskásoknak

A világ egyik fele kutyás, a másik macskás. Ha te is az utobbi tábort erősíted, idén nyáron többféle cicás kiegészítő közül is válogathatsz.

Gyönyörű órákkal is gazdagították a kínálatot, annyira részletgazdagok a motívumok, hogy sokkal inkább ékszerként funcionálnak, mintsem időmérő eszközként.

Idén nyáron milyen ékszerrel fogod feldobni a szetted? Nézz szét a divatekszerbolt weboldalon és válogass kedvedre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.