Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

Valahogy így gondolhatták a Thomas Sabo márka tervezői, mikor a 2020-as kollekciót tervezték – az idei kedvenceidet a varázslat és a mágia jegyében alkották meg.

Thomas Sabo nyári kollekció

A Thomas Sabo márkát leginkább az órákkal kötjük össze, nem véletlenül, hiszen, ha bárhol kiejtjük a Thomas Sabo óra szókapcsolatot, azonnal a minőség és az időtálló elegancia jut eszünkbe. Az osztrák ékszertervező egész világot meghódító brandje azonban jóval több az óráknál! A Thomas Sabo 2020-as, nőket és férfiakat egyaránt megcélzó kollekciója számtalan újdonságot kínál a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, charmok, medálok és karórák szerelmeseinek – mindezt a mágia és a varázslat jegyében.

Az idei nyári kollekció valóban varázslatos világba repíti a Thomas Sabo ékszerek és Thomas Sabo órák rajongóit. A világ nyugtalanságára válaszul Thomas Sabo kövekkel válaszolt. A valódi rózsakvarccal és a szintetikus aquamarinnal ékesített darabokról úgy tartják, segítenek a lelki problémákon. A rózsakvarc ugyanis a szeretet köveként ismert, míg az aquamarin az elmét és az érzelmeket szabadítja fel.

Thomas Sabo charmok

Az egyik fő inspirációt idén a természet adta: a varázslatosan színes, madár, toll, levél vagy fa motívummal ellátott Thomas Sabo ékszerrel teheted feledhetetlenné a 2020-as nyarat.

Nincsen kollekció a szerelem témája nélkül, a Thomas Sabo különleges motívumokkal gondolt a szerelmesekre. A romantikus ékszereket úgy alkották meg, hogy klisék nélkül tudathasd szerelmeddel az érzelmeid.

Thomas Sabo ékszerek kutyásoknak, macskásoknak

A világ egyik fele kutyás, a másik macskás. Ha te is az utobbi tábort erősíted, idén nyáron többféle cicás kiegészítő közül is válogathatsz.

Gyönyörű órákkal is gazdagították a kínálatot, annyira részletgazdagok a motívumok, hogy sokkal inkább ékszerként funcionálnak, mintsem időmérő eszközként.

Idén nyáron milyen ékszerrel fogod feldobni a szetted? Nézz szét a divatekszerbolt weboldalon és válogass kedvedre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.

2024. Július 22. 08:10, hétfő | Helyi

Ilyen támogatási lehetőségeink vannak iskolakezdés előtt

Az iskolakezdés pénzügyi kérdés is, így ilyenkor célszerű áttekinteni a családi büdzsénket, s ennek kapcsán a megbecsülhető kiadásokat ( tanszerek, füzetek, tankönyvek) – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

2024. Július 22. 07:11, hétfő | Helyi

Minden évben akad hőgutás páciens az állatorvosi rendelőkben

A kánikula az emberi, állati szervezetnek egyaránt megterhelő lehet.

2024. Július 21. 09:12, vasárnap | Helyi

Felvételizők figyelem! Pont Ott Parti Győrben is lesz!

A Pont Ott Partit a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban rendezi meg a SZE július 24-én.