Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 13. 09:58, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ezer női mell a kezében!

Ezer női mell a kezében!

A dolog legalább annyira furcsa mint a cím. Egy orosz férfi, ezer nő mellét fogta meg, majd azzal a kézzel kezet rázott az orosz miniszterelnökkel, Vlagyimir Putyinnal. Az egészet egy kamerával dokumentálták.

Nem tudni, hogy Putyin tudott e a dologról, vagy pedig csak egy perverzről van szó, aki az Oroszországban népszerű Putyin nevével fémjelezve taperolt le ezer nőt. A férfi ezer nő mellét fogja meg, majd kezet fog Putyinnal, hogy az energiákat így adja át neki.

Nem derül ki, hogy a nők tudtak e a dolog miértjéről, de nagyon valószínű, mert az ezer mell megfogása úgy megy a fiatalember számára mint a karikacsapás. Azért kíváncsi lennék a kimaradt jelenetek részre, hogy kapott e pofont a férfi, vagy volt e olyan hölgy, aki felháborodott a taperolás után.

Amennyiben a magyar politika számára is szimpatikus ez a fajta módszer, és be kívánják építeni a kampányprogramba, úgy keressék meg szerkesztőségünk, örömmel vállalom a terhes feladatok, pár feltétellel, többek között, azzal a javaslattal, hogy mivel magyarok vagyunk, nagy dolgokra voltunk képesek a történelem során, ne érjük be ezerrel, emeljük a tétet és legyen tízezer női mell.

Címkék: mell, Vlagyimir Putyin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.