Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2022. Január 14. 17:03, péntek | Helyi

Ezért kellett lezárni a Dunakapu téri mélygarázst

Ezért kellett lezárni a Dunakapu téri mélygarázst

Az elektromos hálózatban jelentkező rendszeres áramingadozások és kimaradások miatt zárták le a Dunakapu téri mélygarázst.

A Győr-Szol azt írja, az áramkimaradások a létesítmény tűzjelző berendezéseinek a működését is befolyásolták. Az üzemeltető kéri az autósokat, hogy a lezárás ideje alatt másik parkolóházat vegyenek igénybe.

A Dunakapu mélygarázsba érvényes bérlettel rendelkező ügyfelek részére a szolgáltató más belvárosi parkolóházakban biztosít parkolási lehetőséget. Erről az érintettek értesítést kaptak. – írja a Győr-Szol közleménye.

Arról, hogy mikor lehet újra használni a mélygarázst még nincs hír, de a szolgáltató azzonal tájékoztat arról, ha megnyítják a parkolókat az autósok előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.