Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2017. Július 14. 13:38, péntek | Bulvár

Ezért rúgta össze a port Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Ezért rúgta össze a port Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Az énekesnő azt hitte, hogy vőlegénye szakít vele.

Vélhetően sokakat meg fog lepni, de pont Miley Cyrus volt az, aki előállt egy házassági szerződéssel, melyre párja, Lim Hemsworth sem számított, legalábbis tartalmára biztosan nem.

Az OK! Australia magazin bennfentese szerint óriási veszekedés és sírás lett a dologból, bár azt nem tudni, hogy Liam végül beadta-e a derekát. A névtelen ismerős szerint az énekesnő annyira megijedt vőlegénye reakciójától, hogy biztosra vette, Liam ismét szakít vele.

Erre azonban nem került sor, melyre a napokban Hemsworth közösségi oldalára kikerült közös fotó a bizonyíték. „Az én kis angyalom és én” – olvasható a posztban, tehát szent a béke és ismét készülhetnek a Las Vegas-i menyegzőre, ugyanis azt pletykálják, hogy ez a tervük.

A magazin továbbá azt is tudni véli, hogy az esküvő után Miley Ausztráliába költözik, ami egyáltalán nem fog a nehezére esni, mivel nagyon élvezi az ottani életritmust, azonnal otthon fogja magát érezni.

A pár 2008-ban találkozott Az utolsó dal forgatásán, 2012-ben pedig Liam megkérte párja kezét. Egy évvel később felbontották a jegyességüket, de a köztük korábban lángoló tűz nem aludt ki teljesen, majd eljött 2016, amikortól ismét egy párként emlegetjük őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.