Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Március 12. 11:47, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ezért szakítottak 9 hónap után Tóth Gabiék

Ezért szakítottak 9 hónap után Tóth Gabiék

A munka a legfontosabb.

Váratlanul szakított Tóth Gabi és Markó Róbert, a tavalyi Szombat esti láz szerelmespárja. A különválás okairól a mai Fókuszban mesélnek bővebben.

Már a tavalyi táncos műsor adásai alatt látni lehetett, hogy izzik köztük a levegő a színpadon, ezt a zsűritagok is nem egyszer megjegyezték. Saját bevallásuk szerint azonban csak a Szombat esti láz végeztével, májusban lettek egy pár.

Bár többször is felröppent a pletyka, hogy az Olaszországban dolgozó táncos és az énekesnő szerelmét megölte a távkapcsolat, ők ezt rendre cáfolták. Még múlt héten is azt hangoztatták, bár nem laktak soha együtt, remekül megvannak, és nem féltékenykednek a másikra.

A februári Story-gálán szinte el sem mozdultak egymás mellől. Sebestyén Balázs Négyen négy ellen című új vetélkedőjének múlt heti adásában is turbékoltak.

Most úgy tűnik, a távolság mégis rányomta bélyegét a kapcsolatukra. A Fókusz riporterének azt nyilatkozták, úgy érezték, nem tudnak elég időt és figyelmet fordítani egymásra, a kapcsolatukra, most mindkettőjük életében a munka a legfontosabb, ezért külön folytatják tovább az életüket.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.