Városlista
2024. október 3, csütörtök - Helga

Hírek

2010. Április 23. 14:50, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért feltételezik, hogy megölték Daróczi Dávidot

Ezért feltételezik, hogy megölték Daróczi Dávidot

A legtöbben már tényként kezelik, hogy Daróczi Dávidot megölték és nem pedig önkezével vetett véget az életének. Egy magát megnevezni nem kívánó, de a rendőrséghez közel álló szakértő a StoryOnline érdeklődésére összeszedett

1. A közeli barátok, rokonok szerint az ex-kormányszóvivő nem volt depressziós, nem kezelte pszichiáter és nem szedett gyógyszereket sem. Ráadásul az értelmiségi emberek körében szinte sosem fordul elő önakasztás, az öngyilkosságnak más módját szokták választani.

2. Daróczi Dávid hívő ember volt, így ismerősei szinte kizártnak tartják, hogy elkövette volna az egyik legfőbb bűnt, és önmaga ellen fordult volna.

3. Barátai szerint Daróczi Dávid az utóbbi időben, Liptai Claudia hatására teljesen kivirult, tervei voltak a jövőre nézve, melyet állítólag az utolsó napon szerelmének egy levélkében le is írt. Ebben többek között kifejtette, hogy Claudiával akarja leélni az életét.

4. Daróczi Dávid a halála előtt néhány nappal bejelentkezett édesapjához, akinek elmondta, hogy eljegyezte a Mokka műsorvezetőjét, akit húsvétkor szeretne bemutatni a családnak. Egy öngyilkos ember a halála előtt néhány órával biztosan nem tesz ilyet - mondta szakértőnk.


5. Mitől lett véres az expolitikus inge? Ez egy kardinális kérdés az eset vizsgálatakor, hiszen az akasztás során kizárt, hogy vérzik az áldozat. Ez a variáció csakis akkor áll fent, ha valaki rátámadt Daróczi Dávidra.

6. Szakértőnk szerint szinte elképzelhetetlen, hogy valaki nem hagy búcsúlevelet szerelmének, ám búcsú sms-eket küld a barátainak. Ha nem volt ilyen irat, márpedig a rendőrség nem beszél ilyesmiről, akkor ez szintén a gyilkosság lehetősége felé billenti a mérleg nyelvét.

7. Sokan tartozásokról, titokzatos gazdasági ügyekről beszélnek Daróczi Dávid halálával kapcsolatban. Ezek a dolgok szintén okot adhatnak arra, hogy valakinek az életére törjenek.

8. Miért titkolózik a rendőrség? Ez a tény szintén arra utalhat, hogy valami nagyon nem stimmel az eredetileg öngyilkosságnak minősített esettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.