Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. December 14. 07:40, csütörtök | Belföld

Ezeket Google-ztük idén a legtöbbet Magyarországon - íme!

Ezeket Google-ztük idén a legtöbbet Magyarországon - íme!

Megjelent a Google összefoglalója arról, mire is kerestünk rá a legtöbben az idén az interneten.

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra–Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás is előkelő helyen végzett, írja a Forbes.hu. Az idén tizenhetedik alkalommal publikált lista az év legnépszerűbb kereséseit sorakoztatja fel, több mint 70 ország több száz toplistáját ismertetve, többféle tematika szerint. Érdekes, hogy a 9. helyen egy online játék áll.

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak, melyeket az idei évben is tematikus listán tett közzé a magyarokat legjobban foglalkoztató sport és kulturális eseményekről, továbbá a legnagyobb keresési számot elérő receptekről, mozifilmekről és tévéműsorokról. A keresőmotor kifejlesztője saját módszertan alapján szűri ki a felkapott kereséseket, összehasonlítva a tavalyi évvel így megjelenítve azt, ami a kor emberét kiemelten és huzamosabb ideig érdekelte.

Az abszolút toplista: 2017-ben felkapott keresések Magyarországon:

1 Black Friday
2 Eurovision
3 FINA
4 Szmogriadó
5 Fidget spinner
6 X-Faktor
7 Óraátállítás
8 iPhone 8
9 Stats Royale
10 Chester Bennington

Forrás: nlcafe.hu

Kép: bgr.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.