Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Ezrek várták Seal-t Pécsett

Ezrek várták Seal-t Pécsett

Kétharmad ház, vagyis mintegy ötezer ember előtt lépett fel Seal Pécsett. Az amerikai énekes az Európa Kulturális Fővárosa program sztárvendége volt. Koncertjén érzelmes és ritmusos soul-zenét hallhatott a publikum.

Nagy ovációval fogadta a pécsi közönség Sealt. A háromszoros Grammy-díjas amerikai világsztár kétórás koncertet adott. Elénekelte régi slágereit, és a készülő új albumáról is előadott néhány dalt.



A különleges hangjáról és szokatlan dalszövegeiről ismert R'n B és soul-énekes az Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt sztárvendége volt, a szervezők szerint mégsem voltak sztárallűrjei.

 


„Szeretne sport tv-t nézni, külön kért egy HD tévét, külön antennával. Voltak egyéb, kisebb kérések, amik öltözőre, öltöző előkészítettségre, színpaddal való kapcsolatra vonatkoznak, de tényleg azt lehet mondani, hogy egy úriember, tehát semmit olyan hákli, vagy olyan dolog nincsen, ami mondjuk egy másik művész esetében előfordulhat" - mondta Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.



A koncertre mintegy ötezren voltak kíváncsiak, de nem volt teltház. Ezzel együtt a jegybevételből fedezték a világsztár fellépésének megközelítőleg 40 millió forintos díját.



Seal az európai koncert-körútjának közepén egy napra érkezett Pécsre. Szerda este már a horvátországi Zadarban lép fel.  

Független Hírügynökség  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült