Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2013. December 16. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ezt nem fogja elhinni!

Ezt nem fogja elhinni!

Hangszer nélkül, a puszta kezén zenél a japán fiú.

fiatal japán tehetség, Mitsuhiro Mori hihetetlen dallamokat képes játszani hangszer nélkül. Egy speciális technikával fúvóshangszerré alakítja kezeit. A gyönyörű hangokhoz csak levegőt fúj a két keze közé, mégis úgy hallatszik, mintha fuvolázna.

Mitsuhiro Mori az egyik legtehetségesebb azok közül az emberek közül, akik nem használnak hangszert csak valamilyen testrészüket. Mitsuhiro és főiskolai zongorista osztálytársa, Keisuke Usuda, megalapították a Piano & Hand Flute Duo Childhood együttest. Az egyedülálló duó a világ minden részén lenyűgözi a közönséget.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.