Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 12. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Ezúttal igazak a pletykák? Kylie Minogue elmondja

Ezúttal igazak a pletykák? Kylie Minogue elmondja

Kylie Minogue több mint 20 éve hatalmas nemzetközi sztárnak számít. Az amerikai kontinensen még mindig 2001-es slágere, az I can't get you out of my head a legismertebb.

"Nem vicces, amikor az emberek azt éneklik, hogy: na, na, na, na, na, na, na, na. Közben meg: la, la, la..."

Az ausztrál énekesnő tizenegyedik stúdióalbumát adta ki, Aphrodité címmel. Öt éve gyógyult fel a mellrákból. Két éve egy spanyol modell, Andres Velencoso Segura barátnője.

Kylie beavatta a US Magazint, hogy csak nagyon szórványosan tornázik.
"Látom az olyan embereket, mint Madonna és Gwyneth, és csak ámulok. Először is nem tudom, hogy honnan van rá idejük és kitartásuk. Ez nincs meg bennem. A barátom szeret edzeni. Mindig megkérdez, hogy nem megyek-e vele. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy más dolgom van."


Úgy tűnik, Minogue kisasszony révbe ért.
"Most nagyon jó helyen vagyok, jól is érzem magam. Nincsenek terveink, nincs gyűrű. Amióta nyilvánosság előtt élek, mindig ugyanaz történik, és csak azért, mert még nem voltam házas. Amit legutóbb hallottam, az az volt, hogy Andres és én szakítottunk, a másik pletyka meg az, hogy össze fogunk házasodni. Pedig megírtam egy közösségi portálon, hogy jól vagyunk. Ami a házasságot illeti, nem az a fajta lány vagyok, akinek felgyorsul a pulzusa, ha fehér ruhát vehet fel és elsétálhat a széksorok között. Persze nem lenne rossz."


STOP


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült