Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Október 29. 14:40, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

Facebook Check – Ezek a menő helyek Magyarországon

Facebook Check – Ezek a menő helyek Magyarországon

Korunk fejlődésének eredménye, hogy már azt is megnézhetjük, honnan checkolnak be a legtöbben. Ebből kimutatható, hogy melyek azok a Magyarországi helyszínek, ahol menő lenni.

Segítségünkre a socialtimes.huvolt, ez a honlap többek között, napi szinten, statisztikában tájékoztatja az olvasókat arról, hogy hova járnak leginkább a magyarok, legalábbis a Facebook checkkolások szerint.

1. Legkedveltebb helyszín a Budapest Liszt Ferenc repülőtér. Kétségtelenül kevés dolog menőbb annál, hogy közöljük ismerőseinkkel utazásunkat. Legalábbis a Facebookozók szerint.

2. Nem sokkal utána következik a szintén budapesti Aréna Plaza. Úgy tűnik shoppingolás alkalmával, nagyon is előnyös imidzs szempontjából, ha becheckol az ember. Különben, miért tennék ilyen sokan?

3. A következő helyszín a budapesti WestEnd City Center. Ebből is kikövetkeztethető, hogy az emberek rengeteget járnak bevásárlóközpontokba, vagy éppen, akik nagyáruházakba járnak, ők azok, akiknek első dolga becheckolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?