Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2018. November 16. 09:17, péntek | Belföld

Fagyos reggelek jönnek

Fagyos reggelek jönnek

Hétfőre az első hópelyhek is megérkeznek - tájékozódtunk a koponyeg.hu előrejelzéséből.

Pénteken napos, tiszta időre számíthatunk, csak kevés helyen képződhet pára. Az északkeleti szél megélénkül. Reggel 1, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétvégén marad a napos, száraz és egyre hidegebb időjárás. Vasárnap estig csapadék nem valószínű. Reggelente már országos fagyra készülhetünk, és délutánonként is mindössze 5-10 fok lesz.

Hétfő: Gyakran lesz erősen felhős az ég, és a Dunántúlon eső, havas eső, néhol hózápor is kialakulhat. 5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: eleinte északon és a hegyekben havazhat, majd egyre inkább eső ígérkezik. A keleti szél megerősödik.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció- Getty Images/Scott Olson

Címkék: fagy, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

2024. Július 29. 08:09, hétfő | Belföld

Indul a Digitális Állampolgárság Program

Indul a Digitális Állampolgárság Program, ősztől egyre több ügyet lehet mobiltelefonról intézni, s már lehet előregisztrálni a kormányablakokban

2024. Július 29. 08:08, hétfő | Belföld

Zömében derült, napos idő várható a héten

A héten derült, napos idő várható, csütörtöktől zivatarok is érkezhetnek - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 28. 11:02, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: több mint 1,8 milliárdos támogatást kaptak az önkéntes tűzoltó-egyesületek a Magyar falu programban

A kormány több mint 1,8 milliárd forint értékben támogatott önkéntes tűzoltó-egyesületeket az elmúlt több mint négy évben a Magyar falu programban működő Falusi Civil Alapon keresztül