Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 13. 10:00, hétfő | Helyi sport

Fájdalmas győzelem

Fájdalmas győzelem

A Győri Audi ETO KC játékosa, Anja Althaus a Midtjylland elleni BL-csoportkör visszavágóján egy ütközést követően térdét fájlalta.

Az előzetes vizsgálatok arra utalnak, hogy a zöld-fehérek beállója térdszalagszakadást szenvedett.

A győri együttes fontos két pontért utazott Dániába, ahol nagy csatában legyőzték a dán élvonalbeli FC Midtjylland csapatát – a győzelem azonban újabb áldozatot követelt.
„Anja az első félidőben egy ütközés során súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, első vizsgálatom alapján úgy tűnik, hogy a jobb térd belső oldalszalagja szakadt el. Hazautazásunk után MRI vizsgálaton fog részt venni, és utána döntünk a kezelés további menetéről.” – mondta el dr. Szálasy László csapatorvos, majd hozzátette, „ha bebizonyosodik, hogy az oldalszalag elszakadt, várhatóan 3-4 hónap kihagyással kell számolnunk.”

Jobbulást kívánunk Anja Althausnak! A legfrissebb eredményekről a sportegyesület honlapján olvashatnak: http://www.gyorietokc.hu/

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.