Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 26. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Falatnyi bugyira vetkőzött a frissen eljegyzett sztár

Falatnyi bugyira vetkőzött a frissen eljegyzett sztár

Miranda Kerr sokak álmaiban játszik főszerepet, ám most azt mutatta meg, hogy ő mit visel, ha álomra hajtja a fejét. Azt eláruljuk, hogy nem sok mindent.

A koalák és a kenguruk mellé lassan tényleg bekerülhet Miranda Kerr is az ausztrál címerbe. Vagy legalább a formás hátsója, amit legalább annyian szeretnek és ismernek, mint a két különleges állatot. A tökéletes tompor hírnevét pedig tovább öregbítette csinos gazdája, a legújabb Victoria's Secret katalógusban. Miranda a szokásostól eltérően, most nem egyszerű alsóneműket, vagy bikiniket mutat be magán, hanem éjszakai viseleteket. Amik természetesen őrülten szexisek, hiszen egy a cég, és a modell védjegye.



De nemcsak különlegesek, hanem egyben szomorúak is ezek a képek. Mirandát ugyanis a héten immáron hivatalosan is eljegyezte Orlando Bloom, a lagzi után pedig visszavesz egy kicsit a pőreségből. Legalábbis a színész ezt szeretné. A világ jelentősebb része viszont abban reménykedik, hogy Kerr vetkőzési szokásai nem változnak meg feleségként sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült