Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR
Forrás: (x)

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

Színes programok várták a rendezvényre kiérkezőket. A kicsik különféle gyermekprogramok között válogathattak. Volt például ugrálóvár, akadálypálya, ügyességi játékok, arcfestés és bábos-énekes előadás is. A felnőttek számára pedig élményfőzés, veterán autók felvonulása, röplabda-, akrobatikus rock&roll- és hiphop táncbemutató kínált izgalmakat. Virág András karate tudását csillogtatta meg, és életmód tanácsadással fogadta az érdeklődőket.

A Magyar Médiaválogatott nemcsak a Családi Nap szervezésében vett rész, hanem aktív résztvevője volt a programoknak is. Kora délután labdarúgó gálamérkőzést játszottak a Szada Válogatottjával. Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere ezúttal a Médiaválogatott csapatát erősítette, amelyben helyet kapott még Molnár Róbert, Katus Attila, Virág András, Kulimár Miklós, Axlen, Tandari Ági, Torják István, Ya Ou, Szlépka Armand(Moh), Németh Lajos, Békefi Viki, Kecskés Tibor (Kefir) és Földesi János.

Pintér Lajos polgármester is pozitívan értékelte a rendezvényt:

– Nagyon örülök, hogy ilyen fantasztikus fellépők voltak ma este a Médiaválogatott szervezésében. Azt gondolom, hogy minden szadai jól érezte magát, és nagy élménnyel tért haza. Egy sikeres rendezvényt tudtunk zárni a mai napon. Rekord létszámmal érkeztek az eseményre a szadaiak. Jövőre találkozunk ugyanígy, ugyanitt. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 13:44, péntek | PR

Bőröndválasztási útmutató – így érdemes hozzákezdeni a vásárláshoz!

A nyaralás megtervezésekor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen bőröndöt válasszunk az utazásunkhoz.

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal