Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Kevesen tudják mi mindenen ment keresztül Fásy Ádám, hiszen a reflektorfényben élő tévés személyiség gyakran titkolta családja és saját egészségi állapotát a közönség előtt.

Most azonban a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, hogy ismét daganat van a lábában.

Tragédiából is kijutott Fásy Ádámnak, akit a televízió képernyőjén mindig vidámnak láthat a közönség. A mosoly mögött azonban volt, hogy súlyos terhek is nyomták a mulatós énekes vállát. A Frizbi felvételén is elcsukló hangon beszélt fia elvesztéséről, aki a karjai között halt meg, halálközeli élményben azonban Fásynak is volt része néhány évvel ezelőtt, amikor is egy óriási daganatot operáltak ki a bal lábából.

- Ez egy gyermekfej nagyságú daganat volt a bal combomban. Annyira megnőtt, hogy elkezdte nyomni a vénát, majd elkezdett zsibbadni a lábam. Seffer tanár úrék megoperáltak, de később komplikációk léptek fel. Miután hazaengedtek, otthon elfertőződött ez a seb. Borzasztó kálvárián mentem keresztül - mesélte Fásy Ádám, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta, bármi megtörténhetett volna, még az is, hogy elveszíti a lábát.

- Nagyon keveset tudtam magamról, mert eszméletkihagyásaim voltak, nem tudtam, hogy mi történik, csak pörögtek az események. Egy 20 perces rutinműtétből 3 órás műtét lett. A vége happy end lett, hiszen itt vagyok, de még mindig nincs vége. Egy 8x13 centis szövetanyag bennmaradt a vénámban, azt nem tudták lefejteni. A szakemberek azt gondolták, hogy be fog tokosodni, de nem így történt, hanem elkezdett nőni. A bal lábamban ugyanott így ismét van egy daganat, nem akkora, mint volt, de zsibbad a lábam - magyarázta Fásy, aki hozzátette: próbálja megoldani, hogy ne lássák a közlekedését, illetve mozgáskultúráját, ezért lehet az, hogy a közönség olykor mit sem sejt a problémáiból.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.