Városlista
2024. október 3, csütörtök - Helga

Hírek

2010. Április 22. 14:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fatális tévedés volt Daróczi Dávid halála

Fatális tévedés volt Daróczi Dávid halála

Még mindig sok a kérdőjel Daróczi Dávid halála körül. Sőt, amióta egyre több információ lát napvilágot, még homályosabb, mi történhetett az ex-kormányszóvivővel. A StoryOnline kérésére N. Gyula, asztrológus elemezte Daróczi szü

Daróczi Dávid 1972. április 19-én született Budapesten. Egy születési képletről nehéz pontos óra perc ismeretében beszélni, ám a bolygóállások és az égitestek egymással való kapcsolata is sok mindent megmutat.

A volt kormányszóvivő élete - és ez a horoszkópján is látszik - tele volt kihívásokkal. Szinte minden bolygója nehéz, "negatív" fényszögkapcsolatokat mutat.

Az asztrológus szerint Daróczi halálának kulcsa szenvedélyes, hirtelen  természetében keresendő: az ex-kormányszóvivő nem gondolta át, mit tesz, és később valószínűleg lett volna megoldás a problémára.  N. Gyula azt is elmondta, hogy Daróczi horoszkópjában kiemelt szerephez jut a Neptunusz bolygó, amely - leegyszerűsítve - a titkokat, a homályt, a tisztázatlanságot szimbolizálja. Az asztrológus úgy véli, hogy ezeknek az embereknek nem csupán az életét, hanem sokszor a halálát is zűrzavar övezi, mint ahogy ez jelen esetben is látható. N. Gyula szerint valószínűleg soha nem derül fény a teljes igazságra - ám ő leginkább arra gyanakszik, hogy szerelmi csalódás miatt választotta a híresség a halált.

Az ezotériával foglalkozó szakember arról is beszélt, hogy nagyon sok családban találkozhatunk ilyen történettel, hogy a fiú "teljesíti be" az apa sorsát, és mint ismeretes Choli Daróczi József is megpróbált önkezével véget vetni az életének, szintén magánéleti okokból. Ráadásul azt is tudni lehet, hogy Daróczi Dávid családjában korábban hárman is elkövettek már öngyilkosságot, ami karmikus okokra is visszavezethető. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.