Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. November 18. 19:00, hétfő | Helyi
Forrás: CitromBlog

F*ck my life, avagy az élet nem egyszerű!

F*ck my life, avagy az élet nem egyszerű!

Új rovatunk mottója, legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység. Cikis, vicces, szívás, történetek a nagyvilágból!

(férfi – USA)
Ma 6 év után megkértem a barátnőm kezét. Nemet mondott. Miért? Már házas.

(nő – USA)
Ma az eltávolodott, alkoholista apám úgy döntött, elárulja nekem, hogy van egy húgom. Miután fél órán át magyarázta, hogy milyen gyönyörű a lány és hogy mennyire hasonlítunk és hogy egész életében a szomszéd városban élt; már nagyon izgatott voltam. Kár, hogy egy éve meghalt. Kösz, apu.

(lány – Finnország)
Ma rám szóltak, hogy a mandarin köszönés, amit az új kínai ismerőseim tanítottak nekem az iskolában, valójában egyáltalán nem üdvözlés. Az elmúlt egy hónapban szinte minden nap azzal köszöntöttem őket, hogy “egy hülye picsa vagyok”.

(… – USA)
Ma úgy döntöttem, vágatok a hajamból, mert már túl hosszúra nőtt. Amikor felvázoltam a fodrásznak, hogy nagyon rövidre vágatnám, megkérdezte, hogy “Miért? Úgy fogsz kinézni, mint egy fiú, kedves.” Fiú vagyok.

Köszönet az új rovatért a Citrom Blog csapatának és Mm-nek!

Címkék: ciki, fml, szívás, vicces

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?