Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2023. Január 27. 08:14, péntek | Helyi

Február elején indulnak a bértárgyalások az Audinál

Február elején indulnak a bértárgyalások az Audinál

Az Audi Hungaria munkaadói oldala és a munkavállalói oldal képviseletében az Audi Hungária Független Szakszervezet képviselői megállapodtak abban, hogy 2023. február 2-án indítják a bértárgyalásokat. Az aktuális bérmegállapodás 2023.

„A BÉRTÁRGYALÁSOKAT AZ AUDI HUNGARIA JÖVŐJÉÉRT VÁLLALT KÖZÖS FELELŐSSÉGÜNK JEGYÉBEN INDÍTJUK. FELADATUNK, HOGY VÁLLALATUNK JÖVŐKÉPESSÉGÉT ERŐSÍTŐ ÉS EGYBEN MUNKATÁRSAINK BÉREINEK VERSENYKÉPESSÉGÉT BIZTOSÍTÓ MEGÁLLAPODÁST ÉRJÜNK EL” -MONDTA NÉMETH KINGA, AZ AUDI HUNGARIA SZEMÉLYÜGYÉRT ÉS SZERVEZETÉRT FELELŐS IGAZGATÓSÁGI TAGJA.

„A LEGFONTOSABB SZÁMUNKRA EBBEN A RENDKÍVÜL NEHÉZ ÉS KISZÁMÍTHATATLAN GAZDASÁGI HELYZETBEN, HOGY EGY OLYAN MEGÁLLAPODÁST KÖSSÜNK, AMIBEN A MUNKATÁRSAINK BÉRÉT REÁL ÉRTÉKEN TUDJUK TARTANI, TERMÉSZETESEN A TELEPHELYÜNK JÖVŐKÉPESSÉGÉNEK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL,” - MONDTA HORVÁTH ZOLTÁN, AZ AUDI HUNGÁRIA FÜGGETLEN SZAKSZERVEZET JÁRMŰGYÁRI ELNÖKHELYETTESE, A MUNKAVÁLLALÓI OLDAL TÁRGYALÓDELEGÁCIÓJÁNAK VEZETŐJE.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 09:11, péntek | Helyi

Az Év Fája lehet a csikvándi kocsányos tölgy

Kilenc, Magyarországon élő fa között esélyes az az idei Év Fája címre a csikvándi kocsányos tölgy, amely az óvoda udvarán áll. Az Ökotárs Alapítvány által meghirdetett versenyen szeptember 30-ig lehet szavazni.

2024. Július 19. 08:12, péntek | Helyi

Ingyenjogsi: még nagyon sok a kérdés

Térítésmentesen biztosítja az állam szeptembertől a végzős középiskolásoknak a „B” kategóriás jogosítvány megszerzését.

2024. Július 19. 07:10, péntek | Helyi

Megkezdődött az orvostanhallgatók nyári gyakorlata

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház minden évben jelentős számban fogad orvostanhallgatókat nyári szakmai gyakorlatra.

2024. Július 18. 09:12, csütörtök | Helyi

Mi lesz a szép zöld füvemmel? A Győr-Szol ezt tanácsolja

Győrben kollégáink folyamatosan ápolják, gondozzák a közterületeket, viszont sajnos látni lehet olyan területeket, ahol a nap kiégette a füvet.