Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. December 23. 07:45, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Federer újra legyőzte Nadalt

Federer újra legyőzte Nadalt

Roger Federer ismét legyőzte Rafael Nadalt. A férfi tenisz világranglista első két helyezettje egy jótékonysági gálán lépett pályára egymás ellen.


A nézőtéren pedig olyan hírességek foglaltak helyet, mint az idei Forma–1-es világbajnok, Sebastian Vettel. Az első játszmában fej-fej mellett haladtak a játékosok, aztán 4-4-nél egy szokatlan hiba Federertől előnyhöz juttatta a spanyolt, aki végül 6-4-re megnyerte a szettet. A folytatásban viszont a svájci ellenállhatatlanul játszott, a második szett elején azonnal elvette ellenfele adogatását.

Federer végül 6-3 arányban bizonyult jobbnak a második és a harmadik játszmában is. A mérkőzés bevételeit egyébként Federer Afrika Alapítványának részére ajánlották fel. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.