Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 16. 11:30, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Fehér Miklós-emlékgála Győrben: all-star csapatok a Magvassyban

Fehér Miklós-emlékgála Győrben: all-star csapatok a Magvassyban

Lassan immár 8 éve lesz, hogy Fehér Miklós (képen) tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A sokak által szeretett sportoló tiszteletére idén is emlékgálát rendeznek, melyre december 28-án, Győrben kerül majd sor.

A Fehér Miklós Emlékgála az Egészséges Újszülöttekért a Quaestor támogatásával nevű torna főprogramjaként az ETO, a Fradi, az Újpest és az MTK csapatai játszanak majd egymással körmérkőzéseket. A gálán résztvevő all-star csapatok tagjaként pályára lép majd többek között Herczeg Miklós, Hajszán Gyula, Ördög József, Lipcsei Péter, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Szanyó Károly, Véber György, Illés Béla, Kuttor Attila és Halmai Gábor.

Az egész napos rendezvényen a gyerekek is labdába rúghatnak majd, illetve a gálán a Fehér Miklós Emlékmúzeum is jelen lesz, így a fiatalon elhunyt labdarúgóval kapcsolatos ereklyék, tárgyak megtekinthetőek lesznek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Aki kilátogat az eseményre, az jelképes áron megvett belépőjegyével az Egészséges Újszülöttekért Alapítványt támogatja. A nonprofit szervezet elnöke, Peczár László honlapunknak elmondta, alapítványuk segítségével 2010-ben az északnyugat-magyarországi régióban 110 gyermek életét sikerült megmenteni.

A gála 3 zászló felvonásával kezdődik majd, Fehér Miklós és az alapítvány lobogója mellett Győr városa is helyet kap majd, melynek önkormányzata szintén hozzájárul az esemény megrendezéséhez.

Címkék: Fehér Miklós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.