Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 03. 14:43, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Fejbe lőtte magát Jacko ügyvédje

Fejbe lőtte magát Jacko ügyvédje

Öngyilkosságot követett el a Hazárd megye lordjai egykoron szexi főszereplője, Catherine Bach férje. A férfi nem mellesleg Michael Jackson jogi képviselője volt éveken keresztül.

Érthetetlen tragédia rázta meg Los Angeles csendes kertvárosi részét. Peter Lopez, Michael Jackson ügyvédje ugyanis minden előjel nélkül fejbe lőtte magát. A neves zenei jogász otthona kertjében oltotta ki az életét péntek délelőtt.

A családja és a munkatársai szerint Peter, a halálát megelőző napokban is rendkívül vidám volt. Felesége, Catherine Bach is értetlenül áll a borzalom előtt. A Hazárd megye lordjai című sorozat egykori Daisy Duke-ja sem sejtett semmit, de amint mondta, legalább annak örül, hogy Peter megvárta, míg elviszi lányaikat az iskolába. Mert így legalább senki nem volt otthon, és nem nekik kellett rátalálniuk az élettelen testére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.