Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 03. 13:40, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Fejszével vett elégtételt

Fejszével vett elégtételt

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki fejszével verte szét egy mulató bejárati ajtaját Szombathelyen - értesült a HavariaPress. A vasi megyeszékhely rendőrségére kedden délután jelentették be, hogy megrongálták a Szent István király u

A helyszínen beszerzett információk alapján a járőrök még az este, a lakásáról előállították azt a helybéli férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Mint kiderült, a férfi előzőleg összetűzésbe került a szórakozóhely alkalmazottjával, és úgy vett elégtételt az őt ért vélt sérelmen, hogy egy fejszével szétverte a mulató bejárati ajtaját. A dühöngő ellen eljárás indult.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.