Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 10. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Fekete szombat az utakon

Fekete szombat az utakon

Az elmúlt 24 órában három halálos baleset történt az ország útjain. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombat reggel óta 116 közlekedési balesetből három volt halálos, 18-an súlyosan, 25-en pedig könnyebben s

Az M0-ás autóút régi szakaszán építik a harmadik forgalmi sávot, a munkások folyamatosan dolgoznak, a terelések jól ki vannak táblázva. Az M1-es autópályán, a 12-es és 67-es kilométernél 80 kilométer per órás korlátozás van kátyúzás miatt. Az M5-ös autópályán a 42-es és 47-es kilométer között, a Budapest felé tartó oldalon hidat javítanak, a forgalmat a szemközti sávokba terelik. Az M6-os autópályán is több helyen karbantartási munkákra kell számítani, a munkások sebességkorlátozás és mobilterelés mellett dolgoznak.

Hajdú-Bihar megyében, az ártándi határátkelőnél a teherforgalomban torlódásra kell számítani a hétvégi kamionstop miatt vasárnap. A fuvarozók a ki- és belépő oldalon is 30-60 perc várakozásra számíthatnak. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a záhonyi közúti határátkelőhelynél egy-két órás várakozás is kialakulhat. A kilépő fuvarozók a hétvégi kamionstop miatt 4-5 órás várakozással számolhatnak.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.