Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Április 08. 07:19, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Fel is lökte a rokkantnyugdíjast a BKV-székházat védő biztonsági őr

Fel is lökte a rokkantnyugdíjast a BKV-székházat védő biztonsági őr

Először csak sértegette, majd fel is lökte a BKV székházát védő biztonsági őr azt a rokkantnyugdíjas férfit, aki a korrupciógyanús ügyek és a tízmilliós végkielégítések miatt tiltakozott a közlekedési vállalat épülete előtt. A

A 67 éves Gönczi Károly rokkantnyugdíjas havonta 49 ezer forint. Egy talicskányi Nokia-dobozzal kezdett egyszemélyes tüntetésbe a BKV Akácfa utcai székháza előtt. Gönczi Károly a jogosulatlanul felvett végkielégítéseket a rászorulók között osztaná szét, ha a pénzt sikerül visszafizettetni.



A rendőrségen szabályosan bejelentett tüntetésnek a BKV egyik biztonsági őre vetett véget. Az őr szitkozódások közepette kétszer is fellökte az idős férfit. A szemtanúk ezt követően kihívták a rendőröket.



A BKV szerint a biztonsági őr nem az ő alkalmazottjuk. Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV Zrt. kommunikációs igazgatója a hírTV-nek azt mondta: a BKV tájékoztatni fogja az esetről cégét, a Bohus Biztonsági Szolgálatot, és amennyiben szükséges, ők fogják megtenni a megfelelő intézkedéseket, miután tisztázták az ügyet.



A biztonsági őr szerint az idős férfi provokálta őt, ezt a BRFK-nál is így látják. Az ügyben - a hírTV információi szerint - végül senki sem tett feljelentést.



(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 01. 09:00, vasárnap | Belföld

MÁV-Start: több vonalon változik a vasúti menetrend

A nyári menetrend végéhez, a tanévkezdéshez igazodva lép életbe hétfőn a vasúti menetrend több vonalat érintő, harmadik módosítása, amely az utazói észrevételek és a szakmai tapasztalatok figyelembe vételével készült

2024. Szeptember 01. 08:59, vasárnap | Belföld

Területvédelmi parancsnok: több ezren érdeklődnek a tartalékos szolgálat iránt

Több ezer ember érdeklődik a tartalékos szolgálati forma iránt, és több százas nagyságrendben kötöttek már szerződést is - közölte Drót László dandártábornok, az MH Területvédelmi Erők Parancsnokság parancsnoka szombaton Szolnoko

2024. Szeptember 01. 08:57, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: fejlődés csak ott lehet, ahol a technológia és az oktatás kéz a kézben jár

Fejlődés csak akkor és ott lehet, ahol a legmagasabb szintű oktatás és a legmodernebb technológia kiegészíti egymást

2024. Szeptember 01. 08:56, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 35. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: