Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 16. 08:40, csütörtök | Belföld

Feladták magukat a körözöttek!

Feladták magukat a körözöttek!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság összesen 20 személyt gyanúsít a Groupama Arénában történt verekedéssel összefüggésben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást, mert 2017. november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit 2017. november 5-én gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A két férfival szemben a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a rendőrök további 18 – a verekedésben részt vevő – szurkolót azonosítottak be, akik közül 14 főt 2017. november 14-én az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség további négy személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki, akik 2017. november 15-én önként feladták magukat.

A gyanúsítottak közül a nyomozók összesen 10 személyt őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére