Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 13. 14:00, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Feladták: harmadszor is néma maradt a pécsi vérengző

Feladták: harmadszor is néma maradt a pécsi vérengző

A baranyai főkapitányság nyomozói kedd délután újabb kísérletet tettek a pécsi ámokfutó kihallgatására – sikertelenül. Mint az MR1-Kossuth Rádió megtudta, tovább már nem próbálkoznak. A gyanúsított továbbra sincs olyan állapotba

A rádió bűnügyi forrásai szerint nem valószínű, hogy tesznek újabb kísérletet a kihallgatására, azt sem kötelesek már elfogadni, ha ezt később az előzetes letartóztatásban lévő fiatalember maga kezdeményezné.

Az MR1 úgy tudja, elegendő bizonyítékot gyűjtöttek össze a bűncselekményről, ezek segítségével egy animációs filmet is összeállítottak, amely pontosan rekonstruálja az ámokfutás valamennyi mozzanatát. Ugyanakkor az ügy végső kimenetelét még nagyban befolyásolhatja a gyanúsított elmeállapotával kapcsolatos szakértői vélemény, ami még nem készült el.

A 23 éves pécsi gyógyszerészhallgató egy társát megölte, három másik embert pedig életveszélyesen megsebesített, amikor lövöldözni kezdett az egyetemen.

(MR1)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 14:34, szerda | Kék hírek

Unokázós csalókat fogtak el a rendőrök

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az elkövetőkkel szemben.

2021. Május 05. 09:57, szerda | Kék hírek

80 millió token csalás – rendőrkézen a 27 éves férfi

Kriptovaluta csalással 80 millió tokent hozott létre egy férfi, a kibernyomozók eljárást indítottak vele szemben.

2021. Május 04. 12:06, kedd | Kék hírek

Apa és fia gyilkolhatott - VIDEÓ

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt az apát és fiát, akik a gyanú szerint megöltek egy férfit Dunavarsányban. Szóváltás fajult veréssé és késszúrásokká.

2021. Május 04. 08:00, kedd | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek el Borsodban

A Szikszói Járásbíróság letöltendő szabadságvesztésre ítélte azt a férfit és három társát, aki tavaly márciusban az Encsi Rendőrkapitányság jogszerűen intézkedő rendőreire támadt