Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 02. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Felakasztotta magát a jóképű színész

Felakasztotta magát a jóképű színész

Nem akarta látni, ahogy rákos apja meghal, ezért kioltotta saját életét Korea egyik legismertebb fiatal sztárja.

Szörnyű tragédia rázta meg Ázsiát. A Japánban és Koreában is rendkívüli népszerűségnek örvendő Yong-ha Park ugyanis öngyilkosságot követett el. A mindössze harminchárom éves énekes-színész saját otthonában kötötte fel magát mobiltelefonja töltőjével. A holttestére az anyja talált rá tegnap hajnalban. A rendőrség azonnal kizárta az idegenkezűséget, bár nem találtak búcsúlevelet. Park azonban hónapok óta komoly depresszióval küzdött, végső stádiumban lévő rákos apja miatt. Az egyetlen megoldás pedig az volt számára, hogy hamarabb menjen el, mint szeretett apukája, így nem kellett végignéznie a halálát.


Yong-ha tiniként robbant be a Távol-Kelet sztárvilágába, a Téli szonáta című sorozattal, amit több másik tévés szerep követett. Majd énekesként is kipróbálta magát, amitől csak tovább emelkedett a csillaga. Négy albumot is kiadott, amik mind-mind aranylemezek lettek Japánban és Koreában is. Bár élete első slágeréről, az All In című széria főcímdaláról sokáig nem is tudta senki, hogy ki énekli, és így kúszott fel a helyi slágerlisták élére. Emellett népszerű modell is volt, köszönhetően kivételesen szép arcvonásainak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült