Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Szeptember 09. 12:45, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Felejtős Losonci verseny

Felejtős Losonci verseny

Interjú Kis Ádám Autocross versenyzővel. Az elmúlt hét végén Losoncon jártál a csapatoddal, az Autocross Zóna versenyen.

Szomorúan jöttél le a döntő futamról a Mitsubishi Colt EVO-val.Mi is történt a két nap, miként lettél ötödik a döntőben?

- A szombati nap jól indult, az első időmérő edzést sikerült megnyerni. Bár a vezetésemben ott is hibák jelentkeztek.
A második időmérő edzésre felszáradt a pálya, itt már élesebben jelentkezett az egyenes utáni féktávon elkövetett hibám és így nyolc század hátránnyal a második helyen végeztem az összetettben.

Az első előfutam rajtja jól sikerült, az első kanyar utáni emelkedőn élre álltam és egy kör alatt 100-150 méter előnyre tettem szert. A második kör közepén érthetetlen okból a kormány összekötöm kiesett és befejezni kényszerültem a versenyt vezető helyről.

Az egész verseny hétvégén ezen a futamon voltam képes azt nyújtani, ami tőlem elvárható.

A vasárnapi nap futamonként egyre lassabb voltam, egyre többet hibáztam és ez a döntőben csúcsosodott ki, ahol még a rajtom sem sikerült és életem eddigi legrosszabb teljesítményét nyújtotta ma a pályán. Melynek az lett az eredménye, hogy ötödikként intettek le a pályán.

Sajnos rágörcsöltem a teljes versenyhétvégére, ezért esélytelen voltam a győzelemre.

Természetesen a tanulságokat levontam a versenyhétvégéből, és már csak előre tekintek és gőzerővel készülünk a jövő hétvégén Maggiorán megrendezésre kerülő Európa Bajnokság záró futamára.


Támogatók: Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Imperium Computer Kft., Adip’art Kft., Levianus Szolgáltató Kft., Silk Brother Kft., Préri Horgásztó és Szabadidő központ.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.