Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 08. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Felfüggesztette Bakács műsorát a Klubrádió

Felfüggesztette Bakács műsorát a Klubrádió

Ma reggel robbant a hír, Bakács Tibor pénteken éjjel téliszalámit lopott egy szupermarketből. Az információt a Blikk egyik olvasója juttatta el a napilaphoz - az újságíró maga is elismerte tettét. A lopást Bakács munkáltatója, a Klubrá

A Klubrádió ahogy megtudta, mi történt, azonnal reagált, és közleményt adott ki, melyben az áll, felfüggesztik a munkavégzés alól Bakácsot. A nyilatkozat a rádió honlapján olvasható, amely a következő: "Bakács Tibor minden bizonnyal tudja, hogy az, amit elkövetett sokkal nagyobb hiba, mint amekkora bűn. Megsértette azokat is, akik lelkes hívei, hűséges hallgatói voltak a Klubrádióban, megsértette a Klubrádiót is. A Klubrádió vezetői úgy döntöttek - a hallgatók érzéseire is tekintettel -, hogy legalább egy hónapig szünetel Bakács Tibor műsora."

Nem Bakács az első, aki magánemberként elkövetett vétsége miatt veszíti el munkáját: korábban Stohl András ittasan okozott balesete járt hasonló következményekkel, majd Damu Rolandot írták ki a TV2 sikersorozatából magánéleti zűrjei és rendőrségi ügye miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.