Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 21. 08:34, kedd | PR
Forrás: (x)

Felfújható SUP - miért éri meg?

Felfújható SUP - miért éri meg?

SUP deszka vásárlás előtt állsz de még nem döntötted el, hogy merev vagy felfújható deszkát szeretnél? SUP deszka választáskor érdemes több szempontot figyelembe venni és igényeink szerint válogatni a SUP kínálatból.

Ebben a cikkünkben megmutatjuk miért érdemes felfújható SUP deszkát vásárolni!

Felfújható SUP tárolása

A felfújható SUP deszka sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel merev társaik például nem. Az egyik ilyen közkedvelt pozitívum az, hogy a felfújható SUP leengedve sokkal kisebb helyen elfér mint egy merev SUP deszka. Ezáltal könnyen szállíthatjuk kirándulásokra, vízparti nyaralásokra, de amikor nincs használatban, otthonunkban is kisebb helyen elfér és nem lesz útban a hétköznapokban. Amikor pedig elővesszük és használnánk, pár perc alatt fel tudjuk fújni egy elektromos pumpa segítségével.

A felfújható SUP ára

SUP deszka választáskor fontos tényező az is, hogy mekkora összeget szánunk a vásárlásra. A felfújható SUP deszka azért is közkedvelt opció, mert előállítási költsége alacsonyabb mint a merev SUP deszkáé, ezáltal kedvezőbb áron is juthatunk hozzá. Fontos megemlíteni, hogy a merev SUP deszkák anyagösszetételük miatt strapabíróbbnak bizonyulnak, de egy felfújható SUP deszka is hosszútávú társunk lehet vízi kalandjaink során.

Milyen használatra ajánlott egy felfújható SUP deszka?

Felfújható SUP deszkát ajánljuk azoknak akik most először vennének saját SUP-ot és hobbi szinten szeretnék használni azt. Kielégítő választás lehet ha aktív kikapcsolódásként használnánk egy-egy nyaralás, kiruccanás során, a fent említett okok miatt is. Érdemes még megemlíteni, hogy a felfújható SUP deszka mindamellett, hogy kellő stabilitást nyújt, fordulékony is és jól irányítható.

Haladó kalandoroknak is megfelelő lehet egy felfújható túra SUP deszka vásárlása, hiszen mindamellett, hogy könnyedén szállítható, nagyobb méretűek, extra biztonsággal és stabilitással rendelkeznek. Egy nagyobb felfújható túra SUP deszka tetején például már két ember is kényelmesen elférhet, de négylábú kedvenced szállításával is könnyedén megbirkózik.

A felfújható SUP deszka kellő stabilitását az is bizonyítja, hogy jógát is gyakorolhatunk rajta. A Starboard jóga deszkája például kellően széles és stabil, hogy megtaláljuk vele egyensúlyunk akár kezdőként, akár profiként. A deszkán végigfutó puha felület pedig igazi lebegő jógaszőnyegé varázsolja a deszkát, a középen lévő fogantyú pedig belesimul a deszkába, így a felületén semmi sem zavarhatja meg jógapózainkat vagy pihenésünket.

Egy ilyen felfújható SUP deszka vásárlásával pedig tehetünk a környezetvédelemért is, hiszen minden Starboard deszka vásárlása után a márka 1 db mangrove fát ültet a Mianmarban található Thor Heyerdahl klíma parkban. Egy mangrove fa 20 év alatt akár 1 tonna szén-dioxidot is képes megkötni. Ezen felül több klímavédelmi és hulladékkezelési programot is támogatunk a deszka vásárlásával a Starboardnak köszönhetően, mint például a szinte folyamatos óceáni hulladékgyűjtő akciók.

Reméljük jó kedvcsináló volt cikkünk számodra egy felfújható SUP vásárlásához és, hogy tudtunk segíteni a megfelelő SUP deszka kiválasztásában! Jó vásárlást és kellemes hullámokat kívánunk!

Címkék: sup, sup deszka, vizisport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.