Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. November 04. 09:36, péntek | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Felháborodást keltett Beyonce fellépése

Felháborodást keltett Beyonce fellépése

Az 50. Countryzenei Díjátadón a stílus rajongói kikérték maguknak, hogy az énekesnő volt a meglepetésvendég.

Beyonce fellépése aratta a legnagyobb sikert, s egyben a legkomolyabb visszhangot szerdán Nashville-ben. A díjátadón Dolly Parton és Garth Brooks kapták a műfaj idei legnagyobb elismerését. Beyonce átlátszó, csillogó ruhában adta elő legújabb, Lemonade című albumáról a Daddy Lessons című country-bluest a Dixie Chicks zenekar tagjaival, mely egyébként stílusban passzolt az esthez, mégsem fogadta mindenki kitörő örömmel. A country zene rajongói közül sokan hangot adtak nemtetszésüknek szerintük a pop- és r&b énekesnőnek nem kellett volna fellépnie a CMA-n. A CMA szervezői korábban is hívtak a fellépők közé nem country zenészeket, tavaly például Justin Timberlake-et.

Címkék: Beyonce, CMA, country, rajongók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.