Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 19. 07:29, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

Felhívás javaslattételre

Felhívás javaslattételre

Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Győr Megyei Jogú Város Díszpolgára" kitüntető cím és "Pro Urbe Győr&qu

A díj adományozására javaslatot tehetnek többek között egyházi szervezetek, társadalmi szervezetek, kamarák, gazdasági- és érdekképviseletek helyi szervei, valamint a városban működő intézmények.

"Győr Megyei Jogú Város Díszpolgára" kitüntető cím adományozható azon személyeknek, akik az alkotmányban rögzített társadalmi rend létrehozásáért életük példájával, vagy életművükkel maradandó érdemeket szereztek.

"Pro Urbe Győr" díjban részesíthetők azon személyek, ill. kollektívák, akik (amelyek) a társadalmi, gazdasági, tudományos, művészeti, irodalmi életben, a város múltjának megőrzésében, az egészségügy, az oktatás, a közművelődés, vagy sport területén tartósan kiemelkedő munkát végeztek.

"Szent László rem" adományozható azon személyek, közösségek részére, akik tudományos, művészeti, kulturális, sport, vagy egyéb területen elért eredményükkel, ill. teljesítményükkel a város érdekeit szolgálták, jó hírnevét öregbítették.

Az írásba foglalt javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteréhez kell benyújtani (9021 Győr, Városház tér 1.) legkésőbb 2010. február 8.-áig.

A kitüntetési javaslatnak tartalmaznia kell: a jelölt személy fontosabb adatait (név, születési hely, idő, lakcím, foglalkozás), életútjának, szakmai munkásságának ismertetését, a kitüntetés részletes indokolását.

Az előkészítés és döntés során csak a kezdeményezésre megjelölt határidőig érkezett és az ismertetett feltételeknek megfelelő javaslatok vehetők figyelembe.

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal nkormányzati és Szervezési Osztályán az 500-444-es telefonszámon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.