Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2022. Január 06. 08:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Felismerte a kendős támadót a kirabolt nő

Felismerte a kendős támadót a kirabolt nő

Éjjel, az utcán támadt rá volt munkatársnőjére egy férfi. Az arcára fekete kendőt kötött, hogy áldozata, ne ismerje fel, de nem jött be a számítása. A nő azonnal tudta, ki vette el a táskáját.

Kerékpárral munkába tartó nőre támadt rá egy, az arcát fekete kendővel eltakaró férfi 2021. szeptember 22-én 1 óra körül Orosházán a Veress József utcában. Lerántotta a bicikliről, elvette a táskáját, amiben pénz, iratok és egy mobiltelefon is volt. Kivette belőle a pénzt, majd a táskát és vele együtt a benne talált, számára értéktelen dolgokat menekülés közben eldobta – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a nő, aki a történtek után azonnal hívta a rendőrséget, felismerte támadóját, mert korábban munkatársak voltak.

A 35 éves férfit a rendőrök hamar elfogták. A lakásán találtak rá, de amikor felszólították arra, hogy nyisson ajtót, azt mondta, hogy nem tud, mert a barátnője elment otthonról, bezárta az ajtót és nincs kulcsa.

A katasztrófavédelem szakemberei percek alatt megoldották a problémát, kinyitották a lakás ajtaját, a rendőrök pedig előállították a férfit, akit az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait szerdán továbbította az ügyészségre.

Címkék: elfogás, rablás, rabló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2022. Május 21. 17:06, szombat | Kék hírek

Megszegte a távoltartást a bántalmazó volt élettárs

Az 51 éves siófoki férfi korábban bántalmazta volt élettársát, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

2022. Május 21. 06:00, szombat | Kék hírek

Sínek talpfájából lopott - Keresik

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.