Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 19. 07:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Feljavították a sztármamit

Feljavították a sztármamit

Heidi Klummal felemásan bánt az élet - gyönyörű arcot kapott, de mellei nem nőttek. De szerencsére ezen könnyen segíteni lehetett.

A szupermodellek esetében nem is olyan meglepő, de azért lássuk be, elég zavaró tud lenni a kifutón ez a hiányosság. A gazellatestű modellen nem mutattak sehogy a fürdőruha, vagy fehérnemű kollekciók. A mellnagyobbító műtét hozta meg számára a világsikert. Jó döntés volt, hiszen ennek köszönhette, hogy kitűnt a többi "deszka" modell közül. A tökéletesen kerek keblei emelték őt a szupermodell státuszba. A látvány önmagáért beszél. Most már egy zsebkendő méretű háromszög melltartó is úgy áll rajta, hogy a férfiak és fotósok sem tudják levenni róluk a szemüket. A szupermodell már négy gyermeknek adott életet, de még mindig tökéletes formában van. Az implantátumoknak köszönhetően a szülés után sem lettek lógóak a mellei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.