Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 27. 21:32, csütörtök | Bulvár

Feljelentették Jennifer Lopezt és Shakirát

Feljelentették Jennifer Lopezt és Shakirát

Sok volt az erotika. Több mint 1300 panasz érkezett az amerikai médiahatósághoz Jennifer Lopez és Shakira közös fellépése miatt, amely a Super Bowl félidejében volt látható.

Jennifer Lopez és Shakira közös fellépése sok nézőnek nem tetszett, az FCC-hez, vagyis az amerikai médiahatósághoz összesen 1312 panasz érkezett az idei Super Bowl félidejében látott produkciójuk miatt.

A dühös nézők elsősorban a túlzott erotikát kifogásolták, miután az énekesnők nemegyszer szexet imitáltak a színpadon, az altestükhöz nyúltak, a feneküket mutogatták vagy épp egy sztriptízrúdon táncoltak – ami főképp azokat bőszítette fel, akik a gyerekeikkel ültek le a tévé elé, hogy megnézzék az amerikaifoci-bajnokság döntőjét.

Bizonyára vannak azonban olyanok is, akik örömmel nézték a két énekesnő produkcióját, hisz a hivatalos videó már nagyjából 136 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/2020 Getty Images/Rob Carr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.