Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Február 10. 07:35, szerda | Bulvár
Forrás: elsoemelet.hu

Fellépett az Első Emelet a Story magazin gáláján

Fellépett az Első Emelet a Story magazin gáláján

Az idei Story gálán az Első Emelet lepte meg a közönséget egy spontán koncerttel. Történt ugyanis, hogy Gönczi Gábor invitálására és a jelenlévők lelkes unszolására a gálára meghívást kapott együttes felpattant a színpadra és k

Így nyilatkozott a zenekar erről az estéről:

„Furcsa érzés volt fellépni hazai sztárok, hírességek, celebek előtt, nem tudtuk, hogy milyen lesz a fogadtatás. Ahogy felléptünk a színpadra megszűnt az összes félelmünk. Másodpercek alatt igazi koncerthangulat teremtődött, és az ott lévők már nem az itthoni, kis magyar showbiznisz szereplői voltak, hanem egy nagy bulizó társaság. Mindenki elfelejtette, hogy viselkednie, szerepelnie kell, hirtelen mindenki "civil" lett. Kezek a magasban, dalszövegek együtt éneklése, sikoltozás, szóval, minden, ami egy jó koncerthez kell. Két számot adtunk elő (Angyali vallomás, Csakazértis szerelem), de ilyen rövid idő alatt is felforrósodott a levegő, és nagyon jól éreztük magunkat. Szeretnénk idén is több ilyen hangulatú koncertet tartani, természetesen, a teljes Első Emelet repertoárral. Köszönet az estéért a Story magazinnak, és az ott lévő "civileknek"!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.