Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 25. 08:02, szerda | Külföld

Félmilliárd dollárért vették meg az ikonikus kaszinót

Félmilliárd dollárért vették meg az ikonikus kaszinót

A Caesars Entertainment 516,3 millió dollárért (157,5 milliárd forint) eladta a Las Vegas-i Rio All-Suite hotel és kaszinót az Imperial Companies ingatlankezelő leányvállalatának – írja az ABC News.

Az 1937-ben alapított Caesars Entertainment a hét elején jelentette be az eladást, és elmondta, hogy még legalább két évig üzemelteti a Riót lízing-megállapodás keretében, amiért évente 45 millió dollárt (13,7 milliárd forint) fizet.

A Caesars Entertainment éves bevétele 4,85 milliárd dollár volt 2017-ben, és közel 65 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

Továbbá az Imperial opciós joggal rendelkezik, hogy harmadik évre is kiterjessze a bérleti szerződést hasonló feltételekkel, ennek a díja 7 millió dollár (2,1 milliárd forint). A bérleti szerződés végén a Caesars folytathatja a Rio irányítását, amennyiben erre az Imperial felkéri.

A majdnem harminc éve üzemelő Rio All-Suite Hotel & Casinóban 2520 szoba és lakosztály található, továbbá számos magánvilla, és saját borospincéjében közel 50 ezer palack várja a vendégeket.

Az ügylet várhatóan a negyedik negyedévi pénzügyi időszakban fejeződik be, de ehhez előbb jóvá kell hagynia a hivatalos szerveknek is.

Forrás: origo.hu

Kép: Shutterstock

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.