Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Augusztus 07. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Félmilliós topánnal rukkolt elő Lady Gaga kedvenc cipésze

Félmilliós topánnal rukkolt elő Lady Gaga kedvenc cipésze

Égető hiányt pótol az aranyozott bársonycipő!

Egy toszkán divattervező úgy döntött, valami igazán extravagánssal kellene előállnia, így aztán fogta magát és megalkotta az aranyozott bársonycipőt. Biztosan van értelme is, az ára perszer a csillagos eget verdesi.

Aki unja már a kényelmes, puha bőrcipőket, és szeretne valami extravagánsat magának, nyugodtan válassza Alberto Moratti cipőkreálmányait. Éppenséggel nem árt hozzá egy vastagabb pénztárca, lévén az aranyozott bársonycipők ára 2500 dollártól (560 ezer forinttól) indul.

A cipők a HORO-val együttműködve készültek, amely legalább a lehető legegyszerűbb, klasszikus stílust választotta. Fogalmazzunk úgy, hogy hagyta érvényesülni az arany csillogását.

Alberto Moratti hívei között olyan világsztárok akadnak, mint Ryan Gosling, Cameron Diaz, vagy Lady Gaga.

A cipőket egyébként még májusban mutatták be a Monte Carlo-i Grand Prix-n és összesen öt üzletben kaphatók a világ különböző pontjain. Londonban a Harrodsban (hol máshol...), New Yorkban a Barneysban, Los Angelesben a Fred Segalban, Hongkongban a The Swankben és Dubaiban a Level Shoe Districtben érdemes keresni, ha valakinek erre van igénye, ízlése és pénze.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.