Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Augusztus 05. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Felrobbantottak két autót a fővárosban?

Felrobbantottak két autót a fővárosban?

Nem kizárt, hogy felgyújtották vagy felrobbantották azokat a kocsikat, amelyek kedden éjszaka égtek ki a XVII. kerületben. A Ferihegyi úton két autó gyulladt ki az éjszaka.

 

Paul Tamás, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a tűzvizsgálatkor speciális keresőkutyát is bevetettek. A kutya jelzett, így kémiai szakértőt vontak be az eljárásba. Azt, hogy végül pontosan mitől égtek ki az autók, későbbi vizsgálatok eredményei fogják bebizonyítani.



FH

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.