Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Május 17. 14:29, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Feltámadt, pedig meg sem halt az énekesnő

Feltámadt, pedig meg sem halt az énekesnő

Avril Lavigne vagy a síron túlról posztolt a közösségi oldalra vagy mégiscsak él.

Az egész rossz vicc még két évvel ezelőtt kezdődött. Akkor valaki kitalálta, hogy a népszerű amerikai énekesnő Avril Lavigne saját kezével véget vetett életének, méghozzá azért, mert nagyapja 2003-as halálán nem tudta túltennie magát. Akkoriban olyan pletykák is keringtek, hogy a lemezkiadó cég felbérelte Avril saját barátnőjét arra, hogy helyettesítse őt „halála” után egy darabig.

Az elmúlt hétvégén aztán újra robbant a bomba a Twitteren: „Avril Lavigne meghalt.” Akik hittek ennek a rémhírnek is, azok azzal magyarázták, hogy az utóbbi időben drasztikusan megcsappant a róla szóló hírek száma, a közelmúltbeli fotókon kissé másmilyen bőrszínre, más szemformára, sőt, más helyeken felbukkanó anyajegyekre lettek figyelmesek. Mások a kézírását találták furcsának. Ezeket mind arra vezették vissza, hogy hátha mégis egy „beugró” ember helyettesíti a halott énekesnőt.

A dolog már addig fajult, hogy 2002-es és 2014-es videoklipeken hasonlították össze a két különböző korszakbeli Avril, magyarázva, hogy menyire különböznek, nem megengedve azt a tényt, hogy egy ember külseje igenis változhat 12 év leforgása alatt.

Az egész cirkuszt maga Avril Lavigne zárta le azzal, hogy közös képet tett ki a Twitterre édesanyjával Anyák napja alkalmából. Tehát él. Reméljük…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.