Városlista
2021. június 23, szerda - Zoltán

Hírek

2010. Február 17. 07:01, szerda | Belföld
Forrás: Stop.hu

Feltör a pokol a mélyből! Elképesztő felvétel!

Feltör a pokol a mélyből! Elképesztő felvétel!

Egy német vulkánvadász szinte megszállottként fotózza a kitöréseket az egész világon. Életét kockáztatva mindent megtesz, hogy minél szebb és fantasztikusabb képeket készítsen a föld természetes tűzijátékairól. Villarica vulkán Ch

Martin Rietze negyvenöt éves, és gyerekkora óta imádja a vulkánokat. Felnőtt fejjel aztán belevetette magát a vulkánvadászatba. Costa Ricától Olaszországig járja a világot, és halált megvető bátorsággal vadássza a kitörések fantasztikus pillanatait. Ehhez persze komoly felkészülésre, felszerelésre és rutinra is szüksége van. A kalandor extrém sportnak tekinti tevékenységét, de azt mondja, hogy amikor hegymászó volt, több sérülése volt, mint vulkánvadászat során. Számára azok az élet felejthetetlen pillanatai, amikor védőruhában, gázmaszkban, kezében fényképezőgéppel áll az éppen kitörő vulkán közelében, dübörög a föld, szikrázik a levegő, és teljes pompájában megy a természetes tűzijáték az orra előtt.

Forrás: STOP/Daily Mail  

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 23. 15:05, szerda | Belföld

Elítéltek szexuális erőszak miatt egy iskolai gondnokot

Jogerősen 11 év 8 hónap fegyházbüntetésre ítélt a Fővárosi Ítélőtábla egy iskolai szexuális erőszakkal vádolt férfit - közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetője szerdán az MTI-vel.

2021. Június 23. 13:05, szerda | Belföld

Versenyjogban is világelsők a magyar joghallgatók

A budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar (ELTE ÁJK) csapata nyerte a világ legrangosabb versenyjogi perbeszédversenyének 2021-es fordulóját - közölte az egyetem az MTI-vel.

2021. Június 23. 11:02, szerda | Belföld

Több mint 500 gyerekprogramot kínálnak a Múzeumok éjszakáján országszerte

Több mint 500 gyerekprogramot kínálnak a Múzeumok éjszakáján országszerte: szombaton már kora délutántól számos izgalmas programmal,

2021. Június 23. 09:56, szerda | Belföld

Magyarország a szomszédos országok határ mentén lakóinak is felajánlja a védőoltást

Magyarország felajánlja a szomszédos országoknak, hogy júliustól a hazánkkal közös határok mentén élők is felvehetik a koronavírus elleni védőoltást Magyarországon - tették közzé a kormányzati portálon kedd este.