Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2016. Július 12. 14:29, kedd | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város honlapja

Felújítják a Tihanyi Árpád u. 51. sz. alatti rendelőt

Felújítják a Tihanyi Árpád u. 51. sz. alatti rendelőt

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény tájékoztatása szerint a Tihanyi Árpád u. 51. sz. alatti rendelő felújítása az alábbiak szerint alakul:

Tervezett kezdés: 2016. augusztus 1.
Tervezett befejezés: 2016. november 30.

Az átalakítás és felújítás legfontosabb tartalmi elemei:
- A földszinten lévő gyermekorvosi rendelő felújítása a jelenlegi előírásoknak megfelelően, új, akadálymentes mosdót is tartalmazó vizesblokkal, elkülönítővel.
- Az emelet északi oldalán lévő orvosi rendelők átalakítása a jelenlegi előírásoknak megfelelően, külön bejáratú vizsgáló helyiségek kialakításával.
- Az emelet déli oldalán lévő fogorvosi rendelők és fogászati röntgen felújítása.
- Vizesblokkok átalakítása, akadálymentes mosdó, orvosi pihenő, veszélyes hulladéktároló kialakítása.
- A tervezési területen teljes gépészeti és villamos felújítás, új szellőztető rendszer.
- Akadálymentesítés: a tervezési munkával érintett épületrészek teljes körűen akadálymentes kialakítással készülnek.
- Megújuló energia hasznosítása: a lapos tetőn elhelyezett napelemekkel.

A Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti felnőtt háziorvosok - Dr. Hermann Mátyás, Dr. Merczel Ágnes, Dr. Patyi Olga, Dr. Pápai Péter, Dr. Páros Veronika és Dr. Zselló Ferenc - a rendelő felújításának ideje alatt 2016. július 25-től a Győr, Zrínyi u. 13. szám alatti, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, volt Tüdőgondozó épületének földszintjén rendelnek.
A Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti fogorvosok (fogszabályozás is) - Dr. Fónad Andrea, Dr. Németh Zsolt, Dr. Prohászka Imre, Dr. Sayour Rim és Dr. Oross Ákos (fogszabályozás) - 2016. szeptember 1-től a rendelő felújításának ideje alatt a 9023 Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti házi gyermekorvosi épületrészben (földszint) rendelnek.
A fogászati röntgen ellátás a Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti rendelő felújításának időtartama alatt 2016. augusztus 1-től szünetel, helyette a szolgáltatás a Győr, Mécs L. u. 2. szám alatti orvosi rendelő I. emeletén működő röntgen helyiségben vehető igénybe.
A Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti házi gyermekorvosok - Dr. Czuczor Violetta, Dr. Jancsó Zsuzsanna, Dr. Juhász Éva - 2016. augusztus 21-től a rendelő felújításának ideje alatt, a Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti Védőnői épületrészben rendelnek.
A Győr, Tihanyi u. 51. szám alatti védőnők - Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia - a felújítás ideje alatt 2016. július 26-tól a Győr, Sport u. 9. szám alatti rendelőben nyújtják a szolgáltatást.
A rendelési időkről és a lakosságot érintő információkról folyamatosan lehet tájékozódni a http://www.eeszi.huweboldalon, a lakossági tájékoztató menüpont alatt, valamint a Tihanyi utcai rendelőben kihelyezésre kerülő tájékoztató anyagokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.

2024. Augusztus 01. 08:10, csütörtök | Helyi

Felpöröghet az albérletpiac Győrben is

Az egyetemi ponthatárok kihirdetésével magasabb fordulatszámra kapcsolhat az albérletpiac.

2024. Augusztus 01. 07:13, csütörtök | Helyi

Nagyon megbüntette a hatóság a hulladékégetőt

A legutóbbi tűz miatt tett bejelentést a városrész önkormányzati képviselője a kormányhivatalnál, a hatóság döntését pedig nyilvánosságra hozta.

2024. Július 31. 09:15, szerda | Helyi

Elhunyt Dunaszentpál polgármestere

Váratlan és fiatalon elhunyt Csontos Attila dunaszentpáli polgármester.