Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. Szeptember 04. 14:52, vasárnap | Helyi
Forrás: Győrplusz.hu

Felújították a Hédervári úti óvodát

Felújították a Hédervári úti óvodát

Megújultak a Hédervári úti óvoda öltözői, csoportszobái, s kicserélték a járólapot is az intézményben.

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester, s a kerület önkormányzati képviselője, Fekete Dávid adta át a csaknem kétmillió forintból megújult óvodabelsőt.

Az alpolgármester elmondta: az önkormányzat szívesen segíti azokat az intézményeket, melyek önerőből is sokat tesznek létesítményük korszerűsítésért. A Hédervári óvodában az intézmény vezetői és a gyerekek szülei az önkormányzati képviselővel közösen dolgoznak azért, hogy a kisgyerekek jó hangulatú, barátságos, otthonos környezetben tölthessék el az idejüket.

Fekete Dávid képviselő hangsúlyozta: körzetében sok az oktatási intézmény, ezért is különösen fontosnak gondolja, hogy a gyerekeket jó körülmények között neveljék, foglalkoztassák. Az esztétikai környezet meghatározza a fiatalok látásmódját, igényszintjét, mondta Fekete Dávid. Hozzátette: a Hédervári úti óvoda jótékonysági bálokat tart, melynek bevételét az 1952-ben épült létesítmény korszerűsítésére fordítják.

Pallós Erzsébet intézményvezető szerint az összefogás, az együttműködés révén sikerül jó feltételeket teremteni a gyerekeknek, óvodai dolgozóknak. Az önkormányzat mellett a közeli Széchenyi István Egyetemmel is rendszeres kapcsolatot alakítottak ki, tőlük is kapnak segítséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.