Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. November 16. 17:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Felvételi tájékoztató pont nyílt a Széchenyi István Egyetemen

Felvételi tájékoztató pont nyílt a Széchenyi István Egyetemen

Ezzel egyszerűbb lett az ügyintézés és az információ szerzés a győri egyetemen.

Ha valaki a felvételi lehetőségekről érdeklődik, csak be kell mennie az új információs irodába, ami az igazgatási épület első emeletén található. Akár egész csoportokat is tudnak fogadni és rugalmas a nyitva tartás is. A hét minden munkanapján rendelkezésre állnak az iroda munkatársai.

De ha speciális igényei vannak valakinek, extrém kérdéssel fordul az irodához, a munkatársak rögzítik az elérhetőségét és maximum két nap múlva keresik a válasszal. Egyébként tettek már kísérletet arra, hogy információs ponton érdeklődhessenek a diákok, hallgatók, de nem volt egy ilyen állandó helyszín. Ez nagyon bevált, szeretik a hallgatók és diákok, hogy nem csak személyesen, de telefonon, e- mailben, sőt, skype-on is lehet érdeklődni.

Mindig van aktuális téma is, most zárult le a keresztféléves képzési jelentkezések határideje. Ezt követően a 2012-es őszi képzésekre lehet a jelentkezéseket leadni- mondta el Benecz Judit, PR – Marketing titkár. Elsősorban gimnazisták és szüleik rohamozzák meg a napokban az irodát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:19, hétfő | Helyi

Amikor rossz helyre kopogtatsz: eltévesztette, a házszámot a betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen egy közel 20 cm-es pengével, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.

2024. Május 13. 08:15, hétfő | Helyi

Kreditekkel az egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Iskolaközpont.

2024. Május 13. 07:13, hétfő | Helyi

Jedlik Ányos elismerően csettintene: ma is működik a 100 éves szódagép

Egy ménfőcsanaki testvérpár ajánlotta fel azt a mintegy százéves szódagépet, amely a győri Széchenyi téri sörházban talált otthonra.

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.