Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 24. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Fenekét mutogatta rajongóinak a Taxi sztárja

Fenekét mutogatta rajongóinak a Taxi sztárja

Őrizetbe vették Sami Naceri francia színészt Cannes-ban, mert amikor a rajongói azt kérték, hogy fényképet készíthessenek róla, akkor ő a hátsóját mutatta a kamerába - közölte a francia város rendőrségének egy neve elhallgatását k

A Taxi című sorozat 49 éves sztárját még vasárnap este állították elő, és azzal gyanúsítják, hogy nyilvánosan „teste intim részeit mutatta meg” - mondta az AFP-nek a rendőrségi forrás. A hatóság egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a színész őrizetbe vételét, de a Nice Matin című helyi lap úgy tudja, Naceri valóban letolta a nadrágját a fiatal rajongói előtt a cannes-i tengerparton.

A színésznek egyébként nem ez az első rendőrségi ügye: a múlt hónapban egy 2009-es késes támadás miatt állt bíróság előtt, míg egy héttel ezelőtt egy szálloda biztonsági őreivel keveredett heves vitába, amihez végül a rendőrség vonult ki.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.