Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 18. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Feneket villantott a műanyag mami

Feneket villantott a műanyag mami

Jenny McCarthy testműanyag indexe eddig is elég magas volt, de az még jól is állt neki, viszont amit a fejével műveltek, az már rémisztő. De legalább a csupasz hátsójával elterelte róla a figyelmet.

Jim Carrey és Jenny McCarthy ugyan nem voltak házasok, ám az együttöltött öt esztendő után a modell mégis megtarthatta a komikus egyik legkedvesebb dolgát - a gumiarcát. Ám amíg Jimnek sikerült egy egész karriert felépítenie az hihetetlen grimasz-kompatibilis arcára, addig Jenny szépen lerombolja vele a saját hírét. Igaz, az övét nem is a természet, hanem az orvosok ajándékozták neki. Az egykori Playboy Nyuszinak a próbababákét meghazudtoló orcát hoztak össze a drága jó sebészek, de ez nem az ő hibájuk, hanem a szexi szőkéé, mivel ő akarta valamiért mindenki által ismert és szeretett fizimiskáját átszabatni. De lehet, hogy csak nem akart olyan testrészt magára, amin nem módosítottak.



Viszont, aki túljut Jenny fején, az jobban sikerült plasztikai remekműveket is láthat. A karrierje tartópillérei, a keblei ugyanis még mindig tetszetősek. Valamint hála az átlátszó szoknyájának, a jóformán fedetlen fenekét is megvizsgálhatta mindenki, aki ellátogatott a Szent Iván éji bulijára. Persze az már más kérdés, hogy a nyolcéves fia mit szól majd hozzá, amikor meglátja, hogy a drága mami a domborulatait mutogatja a nagyvilágnak. Bár elképzelhető, hogy az új arca miatt ő sem ismeri fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült