Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Április 05. 19:25, csütörtök | Bulvár

Fény derült a Doktor Szöszi eredeti befejező sztorijára- A rajongók miatt kellett megváltoztatni

Fény derült a Doktor Szöszi eredeti befejező sztorijára- A rajongók miatt kellett megváltoztatni

A végleges befejezés tényleg jobb lett, mint az első változat!

Noha már előtte is játszott filmekben, Reese Witherspoon karrierje mégis akkor indult be igazán, amikor 2001-ben megkapta a Doktor Szöszi főszerepét. A filmet biztosan te is ezerszer láttad már, emlékszel még Elle Woods legmenőbb szettjeire, és tuti, hogy benned is megmaradt az az ikonikus jelenet, amikor a lány a végén kikosarazza exét, aki a sikereit látva hirtelen békülni szeretne.

Az első rész pedig hatalmas happy enddel zárult le. Elle már végzősként beszédet tartott a Harvard diákjainak a diplomaosztón, miközben megtudtuk, hogy mi történt a többi szereplővel a tárgyalás óta, valamint azt is, hogy Emmett megkéri Elle kezét még aznap este.

Amit viszont talán még te sem sejtettél eddig, hogy az első változatban nem így ért véget a lány története. Valójában a készítők egy teljesen más befejezést választottak, azonban a tesztközönségnek olyannyira nem tetszett, hogy kénytelenek voltak másfajta lezárást forgatni hozzá. Erről az egyik író, Karen McCullah mesélt az EW magazinnak.

Eredetileg a diplomaosztós jelenet helyett a sztori még ott, a tárgyalás után véget ért volna. Mindenki odament gratulálni Elle-nek, majd megjelent Emmett, és hatalmas csókot adott a lánynak. Ezek után felvillant egy felirat arról, hogy már a jövőben járunk, amikor Elle és Vivian (aki ekkoriban már szőke volt) belekezdtek egy alapítványba, és a tömegben osztogattak brosúrákat. A közönségnek viszont egyáltalán nem tetszett ez a változat, hiszen nem tartották elég izgalmasnak, és szerintük Elle nagyobb karriert fut be ennél. Sőt, azt is nehezményezték, hogy egy csókkal ért véget a tárgyalás, mert így az egész inkább tűnt romantikus komédiának, holott ez a történet nem arról szólt, hogy a lány végül megszerzi a pasit.

Forrás: joy.hu

Kép: pinterest.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.