Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Március 12. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

Férfi röplabda: a Kaposvár nyerte meg a Magyar Kupa döntőjét

Férfi röplabda: a Kaposvár nyerte meg a Magyar Kupa döntőjét

A Kaposvár 3:1-re legyőzte a Dunaferrt a férfi röplabda Magyar Kupa péntek késő este véget érő debreceni fináléjában.

A késő estébe nyúló férfifinálé előtt – a Kecskemét elleni csütörtöki elődöntőből kiindulva – kíváncsiak voltunk, vajon újra be kell-e állnia csapatába az edző Kántor Sándornak. A nagyon fiatal Dunaferr ellen senki sem gondolta volna komolyan, hogy ez bekövetkezik – pedig így történt, és újra az elvesztett első szett után.

Finoman fogalmazva szégyen a somogyiakra nézve, hogy egy negyvenéves, a játékot már mellékfoglalkozásban (de annál jobban) űző edzőre van utalva a parketten. Ha nehezen is, a Kaposvár hozta a papírformát, és utolérte az ugyancsak 14-szeres kupagyőztes Csepelt az örökrangsorban.

A kaposváriak a 25:22-re elbukott első játszma után a másodikban könnyedén egyenlítettek. A harmadik szett a női döntőhöz hasonlóan heroikus csatát hozott, és akárcsak ott, a férfiaknál a későbbi győztes nyert, miután a negyedikben sem zavarta meg a hátrány Kántorékat. Kaposvár–Dunaferr 3:1.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.