Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 06. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Fergeteges Csivava Majális

Fergeteges Csivava Majális

Minden várakozást felülmúlt Magyarország I. Csivava Majálisa, az eseményen ugyanis több száz gazdi és persze kutyus vett részt. Már a kezdésnél kiderült: az első alkalommal megrendezett csivava találkozó azonnal kinőtte a helyszínt.

Özönlöttek a világ legkisebb kutyafajtájának számító csivavák és gazdáik a Római partra, hiszen itt tartották Magyarország I. Csivava Majálisát. A rendezvényen volt ügyességei verseny, kutyadivat-bemutató, valamint megannyi érdekes program és értékes nyeremény.

 

„Mivel nekem is van egy csivavám - Joey -, és tudom, hogy számos előítélet ellenére milyen okos és jól nevelhető fajta, ezért fontosnak tartottam, hogy végre legyen egy csivava találkozó, ahol tapasztalatot cserélhetnek a gazdik, és a kutyatartást tervezők pedig jobban megismerhetik ezt a fajtát. Azt azonban nem sejtettem, hogy ilyen nagy lesz az érdeklődés. Nagyon boldog vagyok, hogy elértük a célunkat: jól szórakoztak a gazdák és vélhetően a kutyusok is. Szaktanácsot kaphattak Dr. Varga József állatorvostól, ügyességi versenyen vehettek részt, valamint megtekinthették az idei kutyatrendet. Emellett Kiss Csanád „állati fotós" ajándék kutyaképeket készített, legnagyobb örömünkre pedig az Elveszett Állatokért Alapítvány segítségével örökbe fogadott valaki egy elhagyott cicát" - meséli Kis Hegedűs Réka szervező.

 

A Csivava Majálisra a hírességek is ellátogattak, természetesen saját csivaváikkal. Somló Tamás és kislánya, Fresh Andi, Sónyák Szilvi playmate, Paksy Tímea kajakozó, valamint a szervező Kis Hegedűs Réka és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok is bemutatta a kis házi kedvencét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.